Whiskykalender 2021

Whiskykalender 2021


Whiskykalender 2021 består som alltid av 24 st numrerade sampleflaskor om 3 cl whisky vars innehåll presenteras dag för dag i kalendern nedan. I år är bloggen borttagen och därmed även den korta förhandsinfon som fanns där, även om den var svårtolkad var det ett uppskattat inslag av en del, men det gick inte att underhålla två system samtidigt och väldigt få kommenterade i bloggen under de senaste årens kalendrar. Jag har i år valt att skriva lite mer om respektive destilleri och eller whisky och kan stolt presentera:


Nyhet, kommentera direkt här på hemsidan!

Under varje lucka finns nu möjligheten att direkt kommentera vad man tyckte om dagens whisky, man kan även betygsätta whiskyn med stjärnbetyg från 1-5. Om man vill kan man registrera ett konto så blir det enklare att kommentera framöver och möjligheten att svara på kommentarer.


Håll diskussionen i en god ton, alla synpunkter och åsikter om whisky är välkomna.


Varje dag "låses" en lucka per dag upp i kalendern nedan, precis som en riktig julkalender och i denna kalender kan man öppna luckan/läsa informationen när som helst i framtiden -

så det finns inget krav på att prova whisky varje dag.


Har ni frågor eller funderingar, maila mig på info@atasteofwhisky.se


    1       9       3       7        5

 12     2         10       24     4         13      18       15       16

  17        19      20      8     14

    21        23    11      6      22

Vill du vara med på Whiskykalender 2022?


Kom ihåg att följa Sociala Medier för info om kommande års kalendrar.


Whiskykalender släpps till förhandsbokning/beställning i augusti varje år och antalet platser är begränsat.Facebooksidan hittar ni här.

Instagam här.