Whiskykalender 2019

Whiskykalender 2019


Whiskykalender 2019 består av 24 st numrerade sampleflaskor om 3 cl whisky. Varje dag öppnas ett blogg inlägg upp för era diskussioner och kommentarer på blogg.atasteofwhisky.se, när man har skrivit en kommentar kommer automatiskt ett mail i retur där information om whiskyn finns och en högupplöst bild på flaskan.


Vill man veta utan att skriva en kommentar öppnas en lucka per dag upp i kalendern nedan, precis som en riktig julkalender.


Årets kalender har inget direkt tema utan kommer innehålla lite av allt, spännande whisky från olika delar av världen. Försöker ha en bra mix mellan unika buteljeringar och flaskor som går att köpa igen om du skulle hitta en ny favorit bland de 24 småflaskorna.


Snittpriset per stor flaska kommer som tidigare ligga på runt 1000 kr/flaska (men någon flaska kan ligga i prisklasen runt 350 kr och någon kanske så högt som 2500 kr)

Kontakta mig via mail om det är frågor: info@atasteofwhisky.se 

Whiskykalender 2019 slutsåld.


Kom ihåg att följa Sociala Medier för info om kommande års kalendrar.


Ni beställer whiskykalender genom att klicka på någon av knapparna. Kalendrarna tillverkas under hösten och ska vara klara för hämtning/sändning i november.


Ska du ge bort kalendern i present, skicka ett mail så får du ett gåvobevis att ge bort så länge.


Hämtas Kalmar kan ske både dagtid, kvällar och helger. Alternativet är att välja alternativet Skickas där avgift för frakt tillkommer med 95 kr.


Önskar du dela upp betalningen på två tillfällen, skriv det i kommentarsrutan vid beställning eller i ett mail.Gilla och dela inlägget på Facebooksidan för att tipsa andra mailagärna frågor till info@atasteofwhisky.se