Hur funkar det


Hur går en online-provning till?Foto: Peter Kärredal A Taste of Whisky

A Taste of Whisky

onlineprovningar

Hur går det till?


Onlineprovning / whiskyprovning

A Taste of Whisky har både vanliga whiskyprovningar och onlineprovningar där vi provar whiskyn var för sig hemma och online på hemsidans kommentarsfunktion kan delge varandra vad vi tyckte om whiskyn, antingen med ett par korta rader/ord eller fullständiga tasteingnotes.


Provning sker i valfri takt och man väljer om man vill blindprova och därefter se vad som fanns i flaskan,  eller så kollar man först och skriver kommentar efteråt.


A Taste of Whiskys onlineprovningar

Vid en onlineprovning köper jag in whisky med pengar  från whiskysafe som finns förklarat i Regler och information, dessa fördelas som visas i bildspelet ovan i sampleflaskor där 30 ml använts hittills. Flaskorna märks med nummer och vilken onlineprovning/kalender de tillhör. Flaskorna fördelas på de deltagare som är med på provningen och hemsidan förebereds.

Hur funkar det?

I Sverige är försäljning av alkoholhaltiga drycker strängt reglerat, denna sida varken marknadsför eller säljer whisky eller andra alkholhaltiga drycker.


Alll information och regler finner ni nedan, men i kort betalar deltagare in avgift för att deltaga i en online-provning, samtidigt betalas pengar in till ett whiskysafe som används för att köpa in x antal whiskyflaskor till provningen. Inköp och fördelning av whiskysamples till provningen sker helt utan vinstintresse och med namngivna deltagare.


Regler och information.