Whiskykalender

Foto: Patrik Karlsson


Möjligheten att tillsammans prova whisky har aldrig varit enklare.


A Taste of Whisky började som hobbyprojekt inför julen 2014, där första målet var att nå 10 deltagare, men  tillslut blev vi maximala 23 deltagare som med 30 ml sampleflaskor smakade oss genom 24 olika whisky  mellan 1-24 december. "Har aldrig njutit så mycket av december tidigare" som en deltagare skrev på bloggen.


Därefter har flera kalendrar genomförts, du ser alla i menyn ovan!

A Taste of Whisky

whiskykalendrar       prova whisky tillsammans online

Whiskykalender 2024

Whiskykalender 2024 kommer släppas för beställning i juli.

Leverans sker i november och whiskykalendern pågår med onlineprovning mellan den 1-24 december.


Anmälan öppnar inom kort.

Bloggen

A Taste of Whiskys blogg uppdateras med spännande reflektioner, nyheter, provningar m.m. och allt i whiskyns tecken.


Bloggen används också för respektive online-provning där respektive dags whisky presenteras och diskuteras. Vissa onlineprovningar hålls som blinda provningar där deltagarna först får reda på innehållet i sampleflaskan efter att de skrivit en kommentar på bloggen.


Läs bloggen här.

Hur funkar det?

I Sverige är försäljning av alkoholhaltiga drycker strängt reglerat, denna sida varken marknadsför eller säljer whisky eller andra alkholhaltiga drycker.


Alll information och regler finner ni nedan, men i kort betalar deltagare in avgift för att deltaga i en online-provning, samtidigt betalas pengar in till ett whiskysafe som används för att köpa in x antal whiskyflaskor till provningen. Inköp och fördelning av whiskysamples till provningen sker helt utan vinstintresse och med namngivna deltagare.


Regler och information.