Whiskykalender 2022

WHISKYKALENDER 2022


Prova 24 sorters whisky i årets whiskykalender, som en julkalender för vuxna med en ny whisky varje dag 1-24 december (eller spara flaskor och testa när det passar dig bäst). Kalendern levereras med 24 numrerade men anonyma flaskor med 3cl whisky i varje flaska.  Whisky från alla världens hörn med ett snittpris på ca 900 kr/flaska. (Flaskorna i bakgrunden är från Whiskykalender 2020)

9 ÅR

Whiskykalendrar sedan 2013

WHISKYKALENDER 2022

1600 kr + ev. frakt.


Antalet platser är begränsat, och i år för första gången släpptes 92 platser direkt till Whiskykalender 2022,  dessa platser tog slut på ca 2 veckor så anmälan från och med nu är bara till reservplats och om ytterligare 20 anmäler sig till reservplats innan den 21 augusti kommer beslut tas om det släpps ytterligare 23 platser för dem. 


För anmälan till reservplats till Whiskykalender 2022 klicka på någon av knapparna nedan. Du kan också boka reservplats till Whiskykalender som  present, då finns möjlighet att skriva det i beställningen så mailar eller skickar jag ett deltagarbevis som kan ges som present innan kalendern kommer.. Kontakta mig via mail vid frågor eller funderingar: info@atasteofwhisky.se


Tänk på att antal platser nedan uppdateras manuellt (ett par gånger om dagen) reservplats är först till kvarn som gäller och platsen bekräftas tillsammans med faktura via e-post inom 24 timmar. Men tilldelning av reservplats (och sändning av faktura kommer ske efter den 21 augusti)


Fakturan betalas sedan via bankgiro och OCR inom 30 dagar.


Varje kalender innehåller 24 numrerade flaskor med 3 cl whisky i varje flaska.


Varje dag öppnas en ny lucka upp i den digitala kalendern här på hemsidan. Till varje lucka finns även ett blogginlägg där du gärna får dela med dig av vad du tyckte om whiskyn och diskutera med andra deltagare. 


Whiskyn köps in från Systembolaget och delas upp på småflaskor, inköpspris per flaska ligger på i snitt 900 kr vilket gör att vi provar både lågt och högt prissatt whisky samt även spännande sorter som kanske inte är single malt. 


Spridningen på sorter och smakvarianter är stor med genomgående tanke att alla ska kunna hitta en ny favorit bland sorterna.

BARA RESERVPLATS


De ordinarie 92 platserna till årets Whiskykalender är fullbokade, anmälan nu gäller enbart till reservplats, läs info här intill.

Anmälan till Reservplats Whiskykalender 2022 görs genom någon av knapparna här:


Whiskykalender 2022 kostar 1600 kr +eventuell frakt. Hämtning av kalender görs i Kalmar annars skickas kalendrarna med PostNord till ett utlämningställe nära dig. 


Kalendrarna färdigställs och skickas i November, i god tid innan den 1 december då vi börjar prova.