Whiskykalender 2021

WHISKYKALENDER 2021


Prova 24 sorters whisky i årets whiskykalender, som en julkalender för vuxna med en ny whisky varje dag 1-24 december (eller spara flaskor och testa när det passar dig bäst). Kalendern levereras med 24 numrerade men anonyma flaskor med 3cl whisky i varje flaska.  Whisky från alla världens hörn med ett snittpris på ca 900 kr/flaska. (Flaskorna i bakgrunden är från Whiskykalender 2020)

WHISKYKALENDER 2021

1500 kr + ev. frakt.


Antalet platser är begränsat, i första hand släpptes 69 platser till Whiskykalender 2021, men efter stor efterfrågan utökades platserna med ytterligare 23. Så i år blir det rekordmånga, 92 whiskykalendrar! 


För anmälan till Whiskykalender 2021 klicka på någon av knapparna nedan. Du kan också köpa Whiskykalender som  present, då finns möjlighet att skriva det i beställningen. Kontakta mig via mail vid frågor eller funderingar: info@atasteofwhisky.se


Tänk på att antal platser nedan uppdateras manuellt (ett par gånger om dagen) så nu när det inte är så många platser kvaar är det först till kvarn som gäller och platsen bekräftas tillsammans med faktura via e-post inom 24 timmar.


Fakturan betalas via bankgiro och OCR inom 30 dagar.


Samtliga ordinarie platser till Whiskykalendern är bokade i år. Kom ihåg att följa A Taste of Whisky på Sociala Medier för att få notis när nästa års kalender släpps. Länkar finns längst ned på sidan.

Varje kalender innehåller 24 numrerade flaskor med 3 cl whisky i varje flaska.


Varje dag öppnas en ny lucka upp i den digitala kalendern här på hemsidan. Till varje lucka finns även ett blogginlägg där du gärna får dela med dig av vad du tyckte om whiskyn och diskutera med andra deltagare. 


Whiskyn köps in från Systembolaget och delas upp på småflaskor, inköpspris per flaska ligger på i snitt 900 kr vilket gör att vi provar både lågt och högt prissatt whisky samt även spännande sorter som kanske inte är single malt. 


Spridningen på sorter och smakvarianter är stor med genomgående tanke att alla ska kunna hitta en ny favorit bland sorterna.

Anmälningslänkarna är stängda för 2021, whiskykalendern är fullbokad.


Whiskykalender 2021 kostar 1500 kr +eventuell frakt. Hämtning av kalender görs i Kalmar annars skickas kalendrarna med PostNord till ett utlämningställe nära dig. 


Kalendrarna färdigställs och skickas i November, i god tid innan den 1 december då vi börjar prova.