Whiskykalender 2020

WHISKYKALENDER 2020


Prova 24 sorters whisky i årets whiskykalender, som en julkalender för vuxna med en ny whisky varje dag 1-24 december (eller spara flaskor och testa när det passar dig bäst). Kalendern levereras med 24 numrerade men anonyma flaskor med 3cl whisky i varje flaska.  Whisky från alla världens hörn med ett snittpris på ca 900 kr/flaska.

WHISKYKALENDER 2020

1500 kr + ev. frakt.


Antalet platser är begränsat, i första hand släpps 46 platser till Whiskykalender 2020, de platserna är nu fullbokade. Antalet kan ökas vid stor efterfrågan i poster om 23 så just nu ger anmälan plats på reservlistan, antingen om någon ångrar sin beställning eller om tillräcklingt många skriver upp sig för reservplats innan 2020-09-30


För att anmäla dig till reservplats till Whiskykalender 2020 till dig eller till en vän med någon av knapparna nedan. Kontakta mig via mail vid frågor eller funderingar: info@atasteofwhisky.se


Hur många som bokat reservplats ser du i rutan nedan, ju närmre 23 det är desto större chans för att det blir en kalender till:

Varje kalender innehåller 24 numrerade flaskor med 3 cl whisky i varje flaska.


Varje dag öppnas en ny lucka upp i den digitala kalendern här på hemsidan. Till varje lucka finns även ett blogginlägg där du gärna får dela med dig av vad du tyckte om whiskyn och diskutera med andra deltagare. 


Whiskyn köps in från Systembolaget och delas upp på småflaskor, inköpspris per flaska ligger på i snitt 900 kr vilket gör att vi provar både lågt och högt prissatt whisky samt även spännande sorter som kanske inte är single malt. 


Spridningen på sorter och smakvarianter är stor med genomgående tanke att alla ska kunna hitta en ny favorit bland sorterna.

BESTÄLL WHISKYKALENDER HÄR OBS, ENBART RESERVPLATS.


Välj motsvarande knapp och fyll i dina uppgifter

Whiskykalender kan hämtas i Kalmar (färdig i början på november) eller skickas med PostNord till ett utlämningsställe nära dig. 


För reservplats mailas en bekräftelse först ut och om det blir ledig plats eller släpps fler kalendrar skickas faktura ut med betalning senast 2020-10-31.

Copyright @ A Taste of Whisky 2014-2020, Peter Kärredal - info[at]atasteofwhisky.se