Boka Whiskykalender 2023

Anmälan

WHISKYKALENDER 2023

Prova 24 sorters whisky i december 2023, en smakrik julkalender för vuxna.


Du får hem 24 numrerade 3 cl flaskor som du provar i valfri takt. Den aktuella dagen öppnas en ny lucka upp i onlinekalendern här på hemsidan där du kan se högupplöst bild på flaskan och läsa information och smaknoter om den, kolla gärna in tidigare kalendrar här ovan. Man väljer om man vill kolla i kalendern innan man smakar eller provar blint.

Många deltagare har glädje av whiskykalendern långt in på året som kommer.


0

 ordinarie platser kvar

2023 är fullbokad, alla platser är bokade och inga fler reservplatser tas emot. Nedan kan du fylla i din epostadress för att få mail när whiskykalender 2024 släpps till bokning.

1600

kr + ev frakt

24

 st 3 cl flaskor

10 års-jubileum 2023


2013 började mitt hobbyprojekt med whiskykalender,

23 kalendrar såldes till en skara nära och kära, några av dem har varit med alla 10 år. Tack! Nu kör vi på 10 år till :)

WHISKYKALENDER 2023

FULLBOKAD

1600 kr + ev. frakt.


Nu är samtliga 138 whiskykalendrar bokade i år. Anmälan/beställning till reservplats är stängd, fyll gärna i din e-postadress nedan så skickar jag mail när whiskykalender 2024 släpps till bokning.
När de sista platserna är bokade tar jag upptill 5 st reservplatsanmälningar, ifall någon skulle hoppa av eller inte betala.


Kalendrarna färdigställs under hösten och skickas ut i början/mitten på november så alla hinner få sin kalender inför starten den 1 december. 


Har ni frågor eller funderingar, skicka ett mail: info@atasteofwhisky.se

Jag vill ha info när Whiskykalender 2024 går att boka, maila mig!

 
 
 

Varje kalender innehåller 24 numrerade flaskor med 3 cl whisky i varje flaska.


Varje dag öppnas en ny lucka upp i den digitala kalendern här på hemsidan. Till varje lucka finns även ett kommentarsfält där du gärna får dela med dig av vad du tyckte om whiskyn och diskutera med andra deltagare. 


Whiskyn köps in från Systembolaget och delas upp på småflaskor (30 ml), inköpspris per flaska ligger på i snitt 900 kr vilket gör att vi provar både lågt och högt prissatt whisky samt även spännande sorter som kanske inte är single malt. 


Spridningen på sorter och smakvarianter är stor med genomgående tanke att alla ska kunna hitta en ny favorit bland sorterna.

Lite citat & omdömmen från tidigare deltagare:


Så tack för den och ett STORT TACK för jobbet du lagt ner på hela kalendern. Där fanns mycket nytt o spännande. Jättetrevligt sätt att prova whisky.


---


Tack Peter för denna gång, den 3:e, för min del men absolut inte den sista. Blir ju bättre och bättre för varje år. Beundrar Din kreativitet att hitta så många olika varianter och destillerier och buteljeringar man aldrig ens hört talas om. Så jobba på Peter så hörs vi på detta sätt igen 1/12-2023


---


Tack Peter för att jag fick vara med på denna resa. Så mycket intressant att smaka och lärorikt från dig och övriga som kommenterat.