Whiskyprovning

Foto: Peter Kärredal


A Taste of Whisky erbjuder whisky-provning i Kalmar-området, hör av er!


A Taste of Whisky började som hobbyprojekt inför julen 2014, där första målet var att nå 10 deltagare, men  tillslut blev vi maximala 23 deltagare som med 30 ml sampleflaskor smakade oss genom 24 olika whisky  mellan 1-24 december. "Har aldrig njutit så mycket av december tidigare" som en deltagare skrev på bloggen.


Är du nyfiken på vad vi smakade på i december klicka på Whiskykalender 2014 ovan.

Privat

whiskyprovning      enligt Era önskemål

Whiskyprovning

En whiskyprovning kan göras på flera olika sätt och det mest rätta sättet är Ert sätt. Jag sätter ihop en provning utifrån Era önskemål, allt från billig blendedprovning till helexklusiv 30+ provning. Ni bestämmer nivå! För skattemässiga skäl och för att uppfylla lagar och regler i Sverige så måste helst flaskorna ta slut under provningen, men andra alternativ finns.


Skicka ett mail till mig med era önskemål så återkommer jag med förslag. Mail: info@atasteofwhisky.se


Små regler

Whiskyprovning får utföras i vilken lokal som helst som inte har utskänkningstillstånd (alltså inte säljer någon alkhol) deltagarna ska vara anmälda före provningen och namngivna. Glas, tillbehör och kunskap har jag.

Bloggen

A Taste of Whiskys blogg uppdateras med spännande reflektioner, nyheter, provningar m.m. och allt i whiskyns tecken.


Bloggen används också för respektive online-provning där respektive dags whisky presenteras och diskuteras. Vissa onlineprovningar hålls som blinda provningar där deltagarna först får reda på innehållet i sampleflaskan efter att de skrivit en kommentar på bloggen.


Läs bloggen här.

Hur funkar det?

I Sverige är försäljning av alkoholhaltiga drycker strängt reglerat, denna sida varken marknadsför eller säljer whisky eller andra alkholhaltiga drycker.


Alll information och regler finner ni nedan, men i kort betalar deltagare in avgift för att deltaga i en online-provning, samtidigt betalas pengar in till ett whiskysafe som används för att köpa in x antal whiskyflaskor till provningen. Inköp och fördelning av whiskysamples till provningen sker helt utan vinstintresse och med namngivna deltagare.


Regler och information.

Copyright @ A Taste of Whisky 2014-2019, Peter Kärredal - info[at]atasteofwhisky.se